Fibaro Rookmelder (compatibel met Toon)

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 65037728

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.

€64.99
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

Bijna alle z-wave rookmelders die beschikbaar zijn, zijn gemaakt met 1 doel, het ontdekken van potentieel gevaar. Bijna geen enkele fabrikant let op design. Uiteraard is het belangrijkste doel van een rookmelder om levens te redden. Maar, net zoals de meeste z-wave sensoren, word een rookmelder vaak in het zicht geplaatst (op het plafond). Daarom hebben de designers van de Fibar Group veiligheid met functionaliteit en design weten te combineren. Reden waarom de producten van Fibaro zo immens populair zijn. De Fibaro z-wave rookmelder is de perfecte rookmelder, een trendzetter voor de concurrentie. Deze rookmelder combineert schoonheid met techniek, om uw gezin te beschermen.

Slechts 65x28mm
De Fibaro Zwave rookmelder is waarschijnlijk de kleinste rookmelder ter wereld. Geavanceerde productietechnieken zorgen voor een significant kleinere sensor, wat ervoor zorgt dat dit de meest geavanceerde draadloze rookmelder ter wereld is.

De Fibaro Z-wave rookmelder biedt geavanceerde opties om de nauwkeurigheid van de sensor in te stellen. De gevoeligheid kan varieren, afhankelijk van waar u de sensor installeert. In de keuken zou een erg gevoelige sensor te snel afgaan wanneer u bijvoorbeeld aan het koken bent. In dat geval kunt u de sensor minder gevoelig instellen. In andere kamers waar doorgaans minder rookontwikkeling is, kunt u de sensos op de maximale gevoeligheid instellen, voor de beste beveiliging.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49.99 Orderbedrag boven €49.99
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€4.99 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€6.99 €1.99
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€7.49 €2.49
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres + handtekening€7.59 €2.59
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€6.99 €1.99

Ophalen in Alphen aan den Rijn (NL)

Verzendmethode
Ophalen in Alphen aan den RijnGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie